Hoe praat je met vrouwen?

Veel mensen vinden het moeilijk om de aandacht van het andere geslacht te trekken. Zo denken ze soms dat mannen en vrouwen totaal verschillend zijn, maar dit klopt niet. Het is op zich niet zo heel moeilijk om de aandacht van vrouwen te trekken of ze verliefd op je te laten worden.

Vrouwen hebben dikwijls een andere kijk op de wereld dan mannen en soms denken ze ook anders. Maar dat betekent nog niet dat het moeilijk is om met ze te praten. In dit artikel vertel ik je een aantal basisregeltjes en overwegingen die kunnen werken.

Je kunt dit ook zien als dating tips. Tips om in contact te komen met de vrouw van je dromen en zo misschien een relatie met haar te krijgen.

Kijk onder de huid

Aan de buitenkant zijn we allemaal verschillend maar aan de binnenkant zijn er best veel overeenkomsten. Zo kunnen we ons allemaal blij of opgewonden voelen of juist verdrietig en boos. Als met een vrouw praat moet je er voor zorgen dat ze zich juist blij en opgewonden gaat voelen.

Maar hoe weet je nu waar ze gelukkig van wordt? Praat niet al te veel maar luister goed met een glimlach op je gezicht, dan hoeven ze niet te vragen of je het leuk vind maar vertellen ze juist meer. Praat ook niet over hun verleden, dat is immers niet belangrijk.

Doordat ze zelf veel vertelt kom je er achter wat ze leuk vindt. Daar praat je meer over en zo kom je er weer achter hoe ze van binnen zijn. Zo kom je meer in contact met hun ziel wat voor een sterkere relatie kan zorgen.

Zoek iets gemeenschappelijks

Meestal blijven we praten over allerlei verschillende onderwerpen en hopen zo iets te vinden wat je allebei interessant vindt. Probeer haar het gesprek te laten beginnen zodat zij begint over iets wat zij leuk vind. Toon interesse en blijf dan ook bij dat onderwerp. Je kunt ook over haar kleding of sieraden praten.

Laat ze over zichzelf praten

Het is belangrijk dat je goed luistert. Mensen houden er van om over zichzelf te praten en vinden het mooi dat iemand dan goed luistert. Luister goed naar wat zij zegt en praat niet te veel over je eigen dingen want misschien vindt zij die wel helemaal niet zo interessant.

Zorg ook dat je een duidelijk standpunt inneemt. Vrouwen houden meestal van duidelijkheid en zien dat graag terug in de man. Geef complimenten als je dat ook echt meent, onnodig vleien hoeft niet en kan verkeerd over komen. Het is belangrijk dat je direct en eerlijk bent en dat je laat zien dat je om haar geeft.

Wordt een conversatie koning

Dit waren enkele tips die ik noemde, er zijn natuurlijk nog veel meer tips. Als je het echt moeilijk vind om een vrouw aan te spreken kun je er voor kiezen om een cursus daar in te volgen want die bestaan ook.

Een hele goed cursus in de Conversatie Koning daar in leer je precies wat je wel moet doen en wat je niet moet doen. Dit maakt het een stuk makkelijker om met een vrouw te praten en dan is de kans dat ze verliefd op je wordt ook groter.