Je seksleven verbeteren

Als je lang bij elkaar bent kan er een sleur komen in je seksleven, wellicht wil je dan je seksleven verbeteren. Veel koppels hebben daar last van en denk dan terug aan het begin van hun relatie toen ze nog opwindende seks hadden. Meestal wordt na verloop van tijd de seks in een relatie minder. Dat komt omdat je elkaar dan goed kent en vertrouwd met elkaar bent.

De seks kan dan anders zijn, de ene keer gaat het prima en de andere keer is het niet zoveel. Als je seksleven erg eentonig wordt kun je er over nadenken om dat te veranderen. Want ook al ben je al lange tijd samen dan kun je nog steeds fantastische seks hebben. Ik geef in dit artikel enkele tips om je seksleven te verbeteren.

Variatie in je seksleven

Een manier om je seksleven te verbeteren is om meer variatie in je seksleven aan te brengen. Zo kun je er voor kiezen om het eens op andere plaatsen te doen dan alleen in bed. Als je het op een apartere plaats doet geeft dan meer spanning en zo kan de seks spannender worden.

Je kan ook elkaars fantasie├źn delen, dus iets wat jij graag eens wil doen of iets wat je partner graag eens wil doen. Vervolgens kun je deze fantasie├źn gaan uitvoeren, je hebt dan op een andere manier seks dan gewoonlijk en dat maakt het ook weer spannender.

Maar er zijn nog meer manieren om je seksleven te verbeteren. Zo kun je eens andere standjes uitproberen, er bestaan allerlei standjes of je spreekt een rollenspel af. Sommige vrouwen houden van dirty talk dat is ook iets wat je kan proberen.

En als je het allemaal nog spannender wil maken kun je eens naar een sekswinkel gaan. Er zijn tegenwoordig veel online sekswinkels waar je van alles anoniem en discreet kunt bestellen. Deze winkels hebben veel artikelen om je seksleven te verbeteren.

Naast leuke seksspeeltjes hebben deze winkels meestal ook spannende lingerie. Opwindende lingerie of bijvoorbeeld een lekker geurtje maakt het ook leuker.

Zo zie je maar dat er genoeg mogelijkheden zijn om je seksleven te verbeteren.

Zin in seks en intimiteit

Seks is natuurlijk niet iets wat je alleen maar fysiek doet, ook liefde in intimiteit zijn daar bij belangrijk. De intimiteit kun je verbeteren door meer aandacht aan elkaar te geven. Praat meer met elkaar en wees attent voor elkaar. In onze drukke leven hebben we daar vaak geen tijd voor maar het is belangrijk om daar juist tijd voor te maken.

Intimiteit houdt verband met lichamelijk contact maar dit hoeft niet perse seks te zijn. Het zorgt er voor dat je meer bij elkaar komt. Zo kun je bijvoorbeeld samen onder de douche gaan of elkaar masseren.

Dus door je intimiteit te verbeteren kun je ook je seksleven verbeteren. Er zijn genoeg mogelijkheden maar je moet het wel doen. Je moet tijd voor elkaar maken en elkaar meer aandacht geven dat is ook goed voor je seksleven.