Waarop vergelijk je condooms?

Condooms kopen: misschien klinkt het makkelijk, maar hier komt toch best wat bij kijken. Als je condooms wilt kopen, kun je namelijk op meerdere dingen letten. Op basis hiervan kun je condooms vergelijken en voor jouw favoriete condooms kiezen. Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt, omdat dit ervoor zorgt dat je tevreden bent en bovendien het veiligst is. Daarom is het aangeraden om condooms, voordat je ze koopt, eerst te vergelijken. Hierna is het eenvoudig om ze online te bestellen. Lees hier meer over waar je op moet letten bij het vergelijken van condooms!

Condooms vergelijken

Voordat je condooms gaat kopen, is het verstandig om ze te vergelijken. Let bij het vergelijken vooral op het volgende:

  • Prijs
  • Maat
  • Merk
  • Soort

Nadat je het bovenstaande hebt vergeleken, kun je eenvoudig condooms bestellen. Hieronder lichten we bovenstaande punten toe.

Prijs

Allereerst wil je natuurlijk niet teveel uitgeven. Het is echter ook niet de bedoeling dat je heel goedkope condooms koopt, waarvan de kwaliteit slecht is. Bepaal dus je budget en filter op basis hiervan condooms. Zo weet je zeker dat je voor jouw gewenste prijs en kwaliteit kiest!

Maat

De juiste maat condooms kiezen is van groot belang voor de veiligheid. Wanneer je niet een juiste maat kiest, is het risico dat het condoom niet goed blijft zitten of scheurt een stuk groter. Daarom is het belangrijk dat je goed vergelijkt op maat!

Merk  

Per merk verschilt de prijs en kwaliteit van condooms. Je betaalt meestal wat meer voor de populaire merken, omdat deze vaak kwalitatief gezien ook beter zijn. Ook hier is het dus belangrijk voor jezelf te bepalen of het uitmaakt welk merk condooms je bestelt.

Soort

Er zijn verschillende soorten condooms. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde condooms, extra dikke condooms of ribbel condooms. Als je een specifieke soort condoom wilt, filter hier dan goed op en vergelijk op basis van soort.